Cosmetica met vulkanische lava? Uw nieuwe bondgenoot!

Bijgewerkt: mrt 31

Op het gebied van cosmetische huidverzorging zijn er maar weinig producten die echt als wonderbaarlijk kunnen worden omschreven. Mineraal vulkanisch lavaextract is er een van!

Het wordt beschouwd als een super-ingrediënt vanwege zijn verbazingwekkende en effectieve eigenschappen. Lava, is eigenlijk het meest heilige en krachtige energiemineraal aller tijden, het magma materiaal dat uit de vulkanen komt, bestond uit gesmolten rotsen en gevormd in het binnenste van de hemellichamen, waarvan de temperatuur varieert van 700°C tot 1200°C. Tegenwoordig wordt het beschouwd als een echte schoonheidsbondgenoot! Maar het is niet zo'n recente ontdekking, terwijl de oude Sjamanen eerder speciale ceremonies hadden gehouden voor genezing, herstel met het lavaextract!


Het vulkanisch gesteente-extract heeft talloze heilzame eigenschappen en effecten op de schoonheid. Het wonderbaarlijke vulkanische lavaextract is een rijke bron van sporenelementen. In het bijzonder koper, dat de huidelasticiteit helpt aan te spannen en te herstellen, magnesium, dat de ontwikkeling van collageen in de huidcellen bevordert, en zink, dat nodig is voor de synthese van eiwitten en collageen. De gunstige eigenschappen van vulkanische ingrediënten leiden tot ontgifting van cellen en een lange levensduur. Het draagt daarom in hoge mate bij tot het jeugdige uiterlijk van de epidermis.


Onze schoonheidsspecialisten hebben iets voor u.....


Wij hebben voor u in enkele minuten een complete reinigende, tonifiërende en anti-verouderingsbehandeling van de huid en een gladde, schone en glanzende huid ontwikkeld, de unieke LAVA EFFECT cosmetica lijn. Nieuwe cosmetische serie van Olive Touch met vulkanische lava, olijfpitten en vulkanisch grondextract. De vulkanische sporenelementen omvatten koper, dat de huid steviger maakt en haar elasticiteit herstelt, magnesium, dat de collageengroei in de huidcellen stimuleert, en zink, dat nodig is voor de opbouw van eiwitten en collageen. De heilzame eigenschappen van vulkanische ingrediënten ontgiften de cellen en verlengen hun levensduur. De olijfkorrels exfoliëren en verbeteren de microcirculatie van de huid. Kaolien werkt als een magneet die afval en gifstoffen aantrekt, verstopte poriën opruimt en mee-eters verwijdert. De actieve bestanddelen van het masker, zoals rode wijn, aloë, arganolie en biologische olijfolie, voeden en revitaliseren de huid.

Het assortiment omvat handgemaakte zeep met vulkanisch lavaextract, handcrème met een unieke samenstelling die uw handen met luxe omhult en tegelijkertijd het vochtgehalte op celniveau herstelt, gezichtsmasker met vulkanische lava, olijfkorrels en vulkanisch gesteente-extract en lichaams- en haarserum, dat de heilzame eigenschappen van natuurlijke oliën harmonieus combineert en intensieve verzorging biedt. Organische olijfolie in combinatie met het vulkanisch lavaextract geeft ontgifting en verjonging van de huid.


Ontdek de cosmeticalijn Black Lava Effect

Gelaat

     Gezichtscrèmes

     Gezichtsverzorging

Haarverzorging

Lichaamsverzorging

     Bodymilk & cream

     Handverzorging

     Voetverzorging

     Bath & Shower

     Handgemaakte zeep

Man

Traditionele Thee

For Kids

Gratis levering in België en Nederland voor bestellingen vanaf €39

        Veilige betaling ( Bancontact,iDEAL, Overcshrijving)   -  GRATIS samples

  • Volg ons op Instagram
  • Volg ons op Facebook
Blijven we in contact?  Meldt u aan voor onze nieuwsbrief:
Selecteer een optie

Klantenservice   

                    

FAQ      

Contacteer ons   

Algemene voorwaarden  

Privacy policy  

 DS Beauty

Over ons

Blog

Contacteer ons

B2B 

Alle rechten voorbehouden, niets van deze website mag gekopieerd worden noch teksten noch foto's. 

DS Beauty/Stavrianidis Dimitrios           +32 (0) 492 96 96 00     BTW BE0547568166