Kijk eens diep in mijn ogen

Bijgewerkt: mei 9

Hieronder volgt een aantal tips en tricks die je kan toepassen om je ogen goed te verzorgen.

Wanneer moeten we oogcrème gaan dragen? Vanaf 20 jaar is het nodig om een ​​lichte samenstelling voor de ogen te gebruiken die de huid zal hydrateren, beschermen en ons zal helpen bij het oplossen van kleine problemen zoals donkere kringen en zwellingen. Als we ouder worden, kiezen we composities met een rijkere textuur en actieve ingrediënten met een gerichte anti-verouderingsactie die het cellulaire metabolisme zal activeren en de productie van hyaluronzuur, collageen en elastine zal verbeteren.

Waar en hoe brengen we oogcrème aan? De crème moet worden aangebracht rond de omtrek van de oogkas (het bot rond de oogkas) - en niet te dicht bij de ogen. Je vindt het door met je vingers op het gebied boven de jukbeenderen te drukken. Hierna zult u zien dat het een cirkel vormt die door de buitenste ooghoek gaat, onder de wenkbrauw doorgaat en eindigt bij de binnenhoek van het oog. We laten kleine productlijnen achter, beginnend vanuit de binnenhoek van de ogen en onder de wenkbrauwlijn. Doe hetzelfde op de onderste oogleden. Met de middelvinger - de zachtste, bij aanraking - brengen we de crème aan met tamponnadebewegingen, zonder te wrijven of aan de huid te trekken. Kraaienpootjes Neem voedingsmiddelen die rijk zijn aan antioxidanten op in uw dieet. Drink veel water. Rook niet. Kies oogcrèmes met antioxidanten, vitamines, vochtinbrengende en antiverouderingsmiddelen (hyaluronzuur, peptiden, enz.)

Donkere kringen Verbeter de kwaliteit van je slaap. Stimuleer de microcirculatie in het gebied rond de ogen en voeg aan uw dieet voedsel toe dat rijk is aan vitamine K, zoals broccoli, spinazie, spruitjes, enz. Vermijd blootstelling van de huid aan de zon zonder bescherming. Wrijf niet in je ogen. Kies de juiste concealer-tint. Perziken, geen gele tinten, neutraliseren donkere kringen.

Gezwollen oogleden? Draag een slaapmasker. Een lichte druk op de ogen kan de zwelling verminderen. Vermijd overmatig gebruik van zout, zuivel en alcohol. Zet altijd zakjes gekookte zwarte of groene thee in de koelkast. Koude kompressen op de ogen gedurende 5 minuten zijn een redder in nood. Kies cosmetische composities met een koele geltextuur verrijkt met flavonoïden, kalmerende plantenextracten, zoals groene thee, kamille, aloë, Centella asiatica. Probeer elke nacht 7-8 opeenvolgende uren slaap te krijgen, op je rug, met je hoofd en romp licht omhoog.

Gelaat

     Gezichtscrèmes

     Gezichtsverzorging

Haarverzorging

Lichaamsverzorging

     Bodymilk & cream

     Handverzorging

     Voetverzorging

     Bath & Shower

     Handgemaakte zeep

Man

Traditionele Thee

For Kids

Gratis levering in België en Nederland voor bestellingen vanaf €39

        Veilige betaling ( Bancontact,iDEAL, Overcshrijving)   -  GRATIS samples

  • Volg ons op Instagram
  • Volg ons op Facebook
Blijven we in contact?  Meldt u aan voor onze nieuwsbrief:
Selecteer een optie

Klantenservice   

                    

FAQ      

Contacteer ons   

Algemene voorwaarden  

Privacy policy  

 DS Beauty

Over ons

Blog

Contacteer ons

B2B 

Alle rechten voorbehouden, niets van deze website mag gekopieerd worden noch teksten noch foto's. 

DS Beauty/Stavrianidis Dimitrios           +32 (0) 492 96 96 00     BTW BE0547568166