Kaviaar: om te eten of om aan te brengen?

Kaviaar is een grote lekkernij. Maar niet alleen om gegeten te worden, want het kan ook gebruikt worden om de jeugd en schoonheid te behouden.


De anti-verouderingseigenschappen van kaviaar zijn ontwikkeld naar aanleiding van het onderzoek van mevrouw Erika Bauer, die in 1983 een belangrijke ontdekking deed: een nieuwe samenstelling op basis van steureieren die later "Kaviaar" werd genoemd, bestaande uit: mosselen, oesters met schelpen, algen en plankton, samen met vitaminen, lipiden, proteïnen, mineralen en sporenelementen zorgen voor de belangrijkste componenten van de celstructuur.


Deze bijzondere, fantastische en unieke samenstelling dringt door in de huidbarrière en werkt daar waar problemen ontstaan in de huid, het binnenste van die laag, d.w.z. van binnenuit in twee fasen:Kaviaar is in feite het embryo van een nieuw leven. Het kaviaar kan grote energieniveaus en voedingsstoffen voor de menselijke cellen leveren. bevat natrium, kalium, calcium, magnesium, fosfor, ijzer, vitamine D, A, E, F. Bovendien worden de bestanddelen van kaviaar geabsorbeerd zonder allergische antidraseis. Het biedt diepe celhydratatie en energie van levenskaviaar stimuleert de regeneratie van onze huid, het heeft antioxiderende eigenschappen en beschermt tegen schadelijke stralen UVA.Tononei huid, collageen en elastine, en voorkomt rimpels. De conclusie is dat de kaviaar is een enorm voordeel voor de huid is geweest en blijft ot gedijen als een van de meest effectieve en dure cosmetische materiaal.


Vandaag de dag concurreren alle grote cosmeticafabrikanten met elkaar om de meest effectieve manieren voor cosmetisch gebruik van kaviaar te vinden. We hebben het bereikt aan zeer betaalbare prijzen.


Gelaat

     Gezichtscrèmes

     Gezichtsverzorging

Haarverzorging

Lichaamsverzorging

     Bodymilk & cream

     Handverzorging

     Voetverzorging

     Bath & Shower

     Handgemaakte zeep

Man

Traditionele Thee

For Kids

Gratis levering in België en Nederland voor bestellingen vanaf €39

        Veilige betaling ( Bancontact,iDEAL, Overcshrijving)   -  GRATIS samples

  • Volg ons op Instagram
  • Volg ons op Facebook
Blijven we in contact?  Meldt u aan voor onze nieuwsbrief:
Selecteer een optie

Klantenservice   

                    

FAQ      

Contacteer ons   

Algemene voorwaarden  

Privacy policy  

 DS Beauty

Over ons

Blog

Contacteer ons

B2B 

Alle rechten voorbehouden, niets van deze website mag gekopieerd worden noch teksten noch foto's. 

DS Beauty/Stavrianidis Dimitrios           +32 (0) 492 96 96 00     BTW BE0547568166